06 - 44 07 61 88

Bemanning inlog en documenten

Beste vrijwilligers,

Hier vind je alle documenten die we gebruiken voor de vrijwilligers van onze stichting.

Om het actuele, real-time vaaroverzicht te bekijken kan je inloggen in het online boekingssysteem (zie ook de beschrijving een alinea lager). Hier vind je o.a. ook je rooster, inschrijvingen en historie.

Login bemanning 

De beschrijving is bijgewerkt op 20 juli 2017

Voor het algemene (offline) vaaroverzicht klik op : vaaroverzicht
Let op : In het algemene vaaroverzicht zijn sinds 24-6-2017 ook de kostmandindicaties opgenomen.
Dit vaaroverzicht wordt handmatig samengesteld en is vervangen door het online realtime vaaroverzicht in het online boekingssysteem. Zodra in het online overzicht ook de kostmanden gegevens beschikbaar komen (wordt aan gewerkt) wordt dit handmatige overzicht alleen op aanvraag gemaakt en gepubliceerd.

De tochten zijn een actuele weerspiegeling van de definitieve reserveringen, regelmatig inloggen houdt je op de hoogte. We krijgen ook annuleringen, controleer daarom altijd even of de tocht waar je voor ingeschreven hebt doorgaat. Het is ingesteld in het systeem dat de bemanning via de mail op de hoogte wordt gebracht wanneer een annulering binnen komt.

Gedurende het jaar komt er méér functionaliteit in dit online systeem. Aarzel dus niet je wensen bij redactie@huizerbotters.nl bekend te maken !

Schippers, maten en adspirant maten kunnen zich voor iedere tocht inschrijven. Meerdere maten en asp. maten kunnen zich opgeven.
De schipper schrijft zich in voor een tocht en bepaalt wie meevaart. De betrokkenen krijgen een bevestiging per mail. 

Een verzoek aan de schippers: neem een paar dagen voor je tocht contact op met de huurder om diens eventuele wensen te bespreken. In geval de klant meerdere botters heeft gehuurd is het verstandig met de andere schippers af te stemmen wie de klant belt.

Kijk verder ook even bij het vakje opmerkingen of er nog bijzonderheden zijn, zoals bijvoorbeeld een ander opstappunt van de gasten (Restaurant Haven van Huizen, Newport, Kolkje). 

Hier vind je de links naar de diverse documenten in GoogleDrive.

1th17

>>>Bemanning Inlog en Documenten

Wij helpen u graag verder

neem contact op